Nya blogg.se

Hoppsan hejsan, nu har jag tydlingen fått nya blogg.se på min blogg. Hoppas bara att det funkar mycket bättre än gamla! Får iallafall börja med att säga förlåt! Jag Har inte bloggat på ett tag och jag tänkte börja "på riktigt" på måndag nästnästa vecka för då börjar mitt liv "på riktigt" också.. Haha. Jag åker nämnligen till Gamleby med skolan nästa vecka och då komer det inte bli mycket blogg alls kan jag lova så jag tänkte att det är lika bra att starta om efteråt. Så kika gärna in här ändå för det kan ju komma updates! :)
 

I miss you


Jag har gjort det nu älskade du. Jag saknar dig oändligt mycket.


Här var det inte mycket aktivitet

Förlåt mig, men jag kunde inte göra något tidsinställt och när jag kom hem igår frågade Evelina om jag ville sova hos henne så jag åkte in till stan och träffade henne och sen hem till henne och vid halv 1 idag kom mamma och Lasse och hämtade mig så åkte vi till Våffelmakeriet (där S jobbar). Men återkommer strax!!

Guess what

Gissa vad? Jag fick tag i en dator hihu.
Är hemma hos min mammas pojkvän och vi ska fira honom för att han fyller faktiskt år idag. Grattis grattis! :) Kan bli så att bli så att vi åker hem ikväll, men kanske inte så jag vet inte ifall jag kan blogga mer. Ska göra något tidsinställt för jag vet ju att det är jätte tråkigt att läsa en blogg utan nya inlägg hahaha... Jaja det var det jag hade o säga iallafall! Ska gå och kamma mig nu :D

Skirt

3 in 1

3 in 1 by amandeveline featuring wedge high heels

Vad arg jag blir

Ser min blogg konstig ut när ni tittar på den? Alltså att menyn ligger längst ner, första inlägget ligger normalt och sen fuckar det upp? Vore bra om någon snäll liten söt sak kunde berätta det för mig för att när jag kollar på den ibland ser den ut så och ibland inte. Jag vill ju ha en fin blogg :(

Autumn

Red pants

Här är en outfit jag gärna skulle bära i höst.

Rubriken jaaa...

Hej på er!
Förlåt för att jag inte har bloggat men som jag trodde så mådde jag inte bättre i skolan och gick hem efter jag hade fixat lite saker. När jag kom hem la jag mig och sov ett tag och sen har jag tagit itu med lite skolarbete, ska börja göra såhär istället för att ha högar ligga som jag haft innan dagen innan seminarium/prov/redovisning.
Vad har ni haft för er idag? :)


Kolla blicken höhö

Like a lovesong


23 augusti


Bild från igår när Sahand kom en liten stund på kvällen.


Förut när jag gick ut och gick morgonpromenaden med lizzi kändes det som höst i skuggan, i solen var det dock ganska varmt. Men kan ni förstå? Det är höst snart! Fan så mysigt. På ett sätt tycker jag inte om sommaren, det är varmt, man blir svettig osv.. Man kan liksom inte bli kallare än vad man är i bikini.. Då har man ju redan klätt av sig så mycket man kan haha. På vintern då kan man bara sätta på sig mer kläder. Plus att det är julafton, nyår och min födelsedag på vintern.

 

Men nu ska jag sminka mig så mycket jag orkar, jag mår egentligen inget vidare idag men kan inte missa att gå till skolan idag för att vi har en föreläsning jag måste gå på.. Jaja, vi hörs senare!



Ha en bra dag!


Svar!

Såg att jag hade fått denna kommentar medans jag var och badade. Jag får väl börja med att säga ett dystert tack, eftersom att det ligger lite redigering bakom bilderna. Se nedan.
Men annars använder jag inga speciellt produkter. Bara sminkborttagning och vatten. Känner jag mig fettig i ansiktet använder jag mig av en produkt som heter Clearasil Daily Clear och känner jag mig torr i ansiktet använder jag en ansiktskräm från Oriflame.


Här är orginalbilden

Och här är min "standard redigering".
Som ni ser har jag tagit bort lite skavanker, förstärkt ögonen lite, ändrat exposeringen och gjort mig lite brunare i ansiktet (inte alltid jag gör det men..)


Men eftersom att du frågade efter vilka produkter jag använder så kan du få en bild på dom här! :)


Flowers


Kort inlägg

Hade tänkt att blogga direkt när jag kom hem... Men så blev det inte för gissa vad jag har gjort? Jag har pluggat! Wihu typ. Haha, schemat satte igång på riktigt idag och jag har redan börjat plugga hemma..? Sjukt! Haha.
Men nu ska jag iallafall ta det lite lugnt och redigera lite bilder, klicka runt på lite hemsidor och aa... U name it. Hörs senare!

Bjussar på en bild på mig


Godmorgon!


Lizzi liten från igår.

God morgon allihopa!
Nu är klockan snart halv 8 och jag ska börjar fixa mig för att gå till skolan. Kan ju säga att det var svårt att gå upp eftersom jag somnade halv 2 och vaknade igen klockan 3. Men men, vädret ser dystert ut idag tyvärr.. Är sommaren över på riktigt nu tror ni?


10 månader ♥


Min älskling.


Hejhej, nu har jag vart hemma ett tag och lekt lite ytteligare med min kamera. Jag åkte iallafall in till stan förut och träffade Sahand, sedan gick vi på bio och såg Snabba Cash 2. Den var jätte bra! Bättre än 1an, så har ni tänkt att se den... Tveka inte!

 

Imorgon är det skola.. Wihu haha. Men jag ska iallafall gå dit och få schema och skit och sen vet jag inte vad som händer. Sägs ju att schemat sätter igång då. Så vet ni vad jag ska göra nu? SOVA!


Kolla kolla...


Detta var alltså det jag skulle åka och köpa förut. En ny kamera! Jag är så himla glad. Jag har längtat efter denna kamera hela sommaren och nu är den min. MIN MIN MIN! Min älskade mamma var så snäll så att hon la ut dom sista pengarna tills jag får lön! Ingen kan beskriva min lycka just nu! (Stativet var inte ens planerat att köpa. Det bara blev så!!)


Har aldrig vart så glad!

Visar när jag kommer hem vad jag har gjort!


Jätte ful bild (är man sjuk så är man), men såhär glad är jag med favorit tröjan, byxorna och skorna.


MIN BLOGG SER HELT CP UT?!

VAD HAR HÄNT?!?!?!?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.........................
Update: Det fixade sig som tur var!

Natti

Nu ska jag strax gå och lägga mig och kolla på lite TV innan jag somnar. Imorgon ska jag inte göra någonting på dagen men senare på kvällen ska jag och S på bio eftersom att vi har 10 månader imorgon. Tänk er, redan 10 månader. Helt sjukt... Känns absolut inte som så länge!


Bild från i januari


Platforms


TAGGAR 9AN!

Åååh, min blogg är så tråkig utan bilder. Men vänta ni bara.. Snart är det löning och då kan jag fota massor eftersom då köper jag min kamera! Så himla kul!

Men iallafall så har jag vart på utvecklingssamtal idag och det gick super. Fick reda på att lärarna hade skrivit fel på flera av mina betyg och att det var bättre. Så himla glad jag blev! Nu taggar jag 9:an på riktigt!


Utvecklingssamtal

Usch vad dålig jag är på det här. Men vet ni vad jag har gjort? Jag har bara legat i sängen och velat dö. Har mått så fruktansvärt dåligt sen jag kom hem i lördags. Därför fick min blogg lida lite också. Jag ska iallafall på utvecklingssamtal idag klockan 16.00. Wihuuu! Haha, nu sitter jag och försöker hitta på något kul att göra om min loggbok till.. Den är så oerhört tråkig nu. Men vi hörs senare. Puss!


I'm in love


Behövdes en bild


Kändes att det behövdes en bild i detta inlägg.. Haha.

Hejsan! Nu har jag vart hemma i lite mer än en halvtimme. Idag blir det ingen augustifest för mig, tyvärr... Mår helt konstigt. Ska iallafall ta mig ett KALLT glas vatten med is i nu, det är det enda jag kan dricka.. Det liksom svider i halsen när det är kolsyra i och mjölk blir bara äckligt TYVÄRR för jag älskar ju mjölk.. Senare ska jag sitta och titta runt på lite hemsidor och se om jag hittar något roligt sätt att göra om mitt rum på. Börjar bli trött på min röda USA-stil nu.


Pubertal valross

Hej alla läsare!
.
I torsdags  på augustifesten så kände jag att det liksom brändes i min hals, inte halsbränna men nästan och sen åkte jag hem vid 22, dock inte pga det men aa. Sen när jag vaknade på fredagsmorgonen så kunde jag inte få ett ljud ur käften knappt, sen åt jag frukost och lite så och då blev det bättre, sen var rösten ganska normal i skolan igår. Men senare på dagen fucka den ur totalt, jag lät som... Aa jag vet inte och nu är det liksom ännu värre! Får jätte ont i halsen när jag försöker hosta och bajs. Menmen, det ska nog inte hindra mig från augustifesten ikväll!
.
Igår kväll hade vi det jätte bra iallafall. Vi satte oss först på Brödernas och fikade lite sen gick vi på marknaden ett tag. Efter det gick vi till Våffelmakeriet och satt där och kollade på förverkerierna, sen satt vi där ett tag till och sedan hem till Sahand och sov.
.
Nu är han och hämtar pizza och vi ska äta när han kommer tillbaka. Blir antagligen en liten sväng på marknaden senare innan han sticker till jobbet och jag hem. Hörs då!

Förlåt!

Ingen bloggning idag och det blir nog ingen vidarebloggning ikväll. Förlåt!

Home

Hejsan, nu är jag hemma och ska alldeles snart ta mig en dusch och sen sova. Jag börjar ju 8.25 imorgon och går till 14 ungefär.. Snacka om att jag kommer vara trött imorgon kväll. Men imorgon blir det augustifesten för hela slanten och gissa vem jag kommer ha med mig? Min fina pojke!

Idag gick jag först i skolan i två timmar, fick bara massor av information typ. Sen åkte jag, Evelina och Kelly hem till mig och gjorde inte så mycket. Sedan drog vi in till stan och kollade jätte lite på RixFm festival. Inget att hänga i julgranen direkt. Men jag var iallafall tvungen att dra vid 22 eftersom jag har skola och måste sova, hihu. Vi hörs imorgon!

Evelina


Fuck YOLO

Hakuna matata is the motto.

School next!

Fula webcam bilder, men nu drar jag till skolan!


Skoltrött? Näää....

Jag vet att väldigt många inte vill börja skolan nu efter 2-3 månaders ledighet, men vet ni vad? Jag tycker att det ska bli jätte kul för nu börjar jag 9an och får springa runt på alla gymnasie-mässor och öppet hus på alla skolor i stan.
.
Vill ni ha lite tips på hur man blir taggad?
.
- Tänk på att ni inte behöver ha alla dom tråkiga ämnena sen när ni kommer in på en linje ni vill som inte har dom ämnena. Tänk att ni kommer tycka att det är kul att gå till skolan när ni går på gymnasiet!

- Bläddra igenom gymnasie katalogen när ni får hem den och få en massor av inspiration.

- Du vill väl inte leva och jobba som något du inte tycker om i resten av livet?
.
Dessa tre tips var nog mest för dom som börjar 9an nu. Men jag har vart taggad till att börja gymnasiet enda sen jag började skolan efter jullovet i 8an. Jag bestämde mig då för att fixa bra betyg för att komma in på en linje jag vill.
.
Hela 6an, hela 7an och halva 8an var jag så himla trött på skolan och ville bara bränna ner den. Vilket också ledde till sämre betyg så klart. Jag hade väl inte dåliga betyg, men det var väl inget märkvärdigt om man säger så. Men på vårterminen i 8an tog jag tag i det, jag ville inte jobba som rörmokare i hela mitt liv sen? Nej, jag ville ju bli något som jag har längtat efter att bli sedan jag var liten. Antingen mäklare, arkitekt eller något som har med dator att göra. Redan på vårterminen så kollade jag runt på olika gymnasium och gick med några kompisar på öppet hus.
.
Detta gjorde mig ännu mer taggad till att få bra betyg! Nu tänker säkert vissa "men jag behöver bara ha godkänt för att komma in". LATMASKAR SÄGER JAG! Nu menar jag inte att man behöver ha MVG/A i alla ämnen, men det är ju ganska så surt om man vill bli t.ex civilekonom och bara kommer in på bygg t.ex? NU MENAR JAG INTE ATT BYGG ÄR DÅLIGT, men ni förstår principen. Finns säkert massor som VILL gå bygg och satsar på det och inte bara går där för att man inte kom in på något annat. Förstår ni vad jag menar?
.
Jag vill göra något bra med mitt liv, jag vill bli något jag har drömt om sen jag var liten (realistiska drömmar...) det är så jag blir taggad på att gå i skolan och få bra betyg!


Mina fina vänner!


Barndomsvän

Vet ni vem jag stötte på idag förresten? Min barndomsvän William! Så himla kul att träffa honom igen för jag hade inte träffat honom på jätte länge. Gud vad glad jag blev av att träffa honom. Fan vad alla killar växer fort nu, jag (som ändå är 1.68) blir ju mini liten. Iallafall, när jag och William var små så trodde massor av folk att vi var syskon. Haha, det roliga var att våra mammor hette samma namn så när dom frågade vad våra mammor hette så svara vi ju samma också..


Här är en bild på mig och Wille från mitt 6-års kalas tror jag. Är vi lika? ;)
(Bilden är tagen på en bild så det är därför den ser lite konstig ut. Haha)


Våffelmakeriet

Det blev inga bilder för er nu heller. Gud vad jag längtar tills min kära kamera är inköpt. Bara 5 dagar kvar ifall mamma lånar ut pengar till mig, annars 10 dagar. Inte långt alltså! Gud vad härligt det ska bli att hålla den i handen och känna att den är minminmin. Hihihi. 

Iallafall så spenderade jag min sista sommarlovs dag med två av mina bestisar. (Kommer ni ihåg när man sa bästis i typ 4-5? HAHA) Iallafall så träffade jag Evelina i stan och sen träffade vi Wilma och Klara på tivolit, senare gick vi och fika på Våffelmakeriet här i Norrköping där S jobbar. Vill bara säga att dom har världens godaste chai-latte där med vanilj smak. MMMMM så gott. Senare gick vi runt lite på stan och hälsade på massor av människor haha.
.
Imorgon är det ju skola som sagt, efter det ska jag vara med Evelina och Kelly och senare är det ju RixFm-festival här. Hela Norrköping kommer väl vara där antagligen.. Haha. Men jag hinner blogga innan jag åker till skolan imorgon och när jag kommer hem så puss och godnatt!

Jobb... Jobb... Jobb...

Kändes som om jag jobbade i 200 år, helt seriöst. Men nu har jag iallafall vart hemma ett tag och hunnit ha en kalldusch, nu ska jag äta och fixa mig lite sen ska jag ta en tur in till city för att kolla runt på Augustifestivalen.
Imorgon börjar jag ju skolan, wihu... Haha nej inte direkt. Men det ska bli kul att träffa kompisarna i klassen igen, vissa har jag ju inte träffat alls på sommarlovet! Helt sjukt. Börjar kl 12 också så det är skönt.
Nu ska jag fixa mig så vi hörs när jag kommer hem! :)


Käftis

Sådär, nu är jag hemma igen. Hann inte blogga någonting innan jag åkte till....

Där fick jag reda på att jag ska dit i april 2013 och juta av mina tänder och få tandställning på underkäken den här gången. Himla bra!

 

Jag ska iallafall snart åka och jobba, ska bara äta lite först. Senare ikväll kanske jag åker till Augustifestivalen här i Norrköping, beror på om jag orkar.

 

Hörs senare! :)


Everything's gonna be alright


Summer paradise

Tell me how to get back to, back to summer paradise with you and I'll be there in a heartbeat. I remember where we first kissed, how I didn't wanna leave your lips and how I've never ever felt so high.


Fusk

Jag suger på att blogga. Men vet ni vad jag har gjort idag?
Imorse hade jag fått ett mail av min storebror där det stod att jag kunde åka in till Teknikmagasinet och byta ut mitt tangentbord + mus till ett nytt eftersom min mus gick sönder helt random igår. Så det gjorde jag. Sen åkte jag till Alexandra och där var hon och Elvira. Sen gjorde vi en busig sak som ni ska få se imorgon eller senare! ;)
.
Det blev inget jobb för mig idag för jag orkade inte det. Det är det som är bra med mitt sommarjobb, jag kan åka dit när jag vill! Fast det är väl inte så bra heller, för då kanske jag bara skjuter upp på det hela tiden. Men det har jag faktiskt inte gjort under sommaren såå det blev lite fusk idag. Men jag ska dit imorgon efter tandläkaren och har inga andra planer imorgon så jag kan inte skjuta upp det. Skulle inte kunna göra det på torsdag heller för då ska jag gå i skolan ju haha... Dock bara 2 timmar men men..

Berlin

Vet ni vad? I början av sommaren var jag i Berlin med min konfirmationsgrupp + en till grupp från Skärblacka. Det var så himla häftigt! Vi var och besökte Wittenberg där Martin Luther bodde (ni som har läst om 1:a och 2:a världskriget bör veta vem han är), sen besökte vi det gamla koncentrationslägret Sachsenhausen som var jätte coolt, sedan var vi vid Berlin-muren och i den svenska Viktoria församlingen i Berlin. Vi hade även 7-8 timmars SHOPPING i Berlin..
Åh jag saknar Berlin! Det är verkligen en stad jag skulle kunna flytta till. Någon gång i mitt liv ska jag bo i Berlin, även om det bara är i några månader, ååh vad härligt!
.
Saknar även min konfirmations grupp lite med, bara träffat några stycken sen konfirmationsdagen. Känns lite surt. Vi skulle ha en återträff på torsdag, men då är det ju RixFm-festival här i Norrköping så jag antar att inte så många hade tänkt att komma...


Här är en bild från vår stora grupp som var i Berlin. Detta är vid det som finns kvar av muren!


Greencha

Greencha

Greencha by amandeveline featuring skinny fit jeans

Vasaparken


Bilder från idag, gillar andra bilder starkt. Eller vad säger ni?

Hej på er! Idag åkte jag in till stan och träffade Wilma, trotts min magvärk. Det är nämnligen så att mamma ligger helt däckad (sjuk alltså) och orkar inte göra någonting och jag har nu väldigt ont i huvudet och ont i magen.. Känns inte alls kul. Men men, huvudvärken är jag ju van vid nu.. För er som inte visste det så har jag haft huvudvärk varje dag i ett halvår snart och det finns ingenting att göra åt det, tabletter hjälper inte liksom och läkarna vet inte vad det är.. Men tillbaka till ämnet, magen går säkert över snart. 

Imorgon ska jag åka och jobba en stund på förmiddagen och sen ska jag åka till Alexandra och vad vi ska hitta på får ni se när jag kommer hem imorgon. Hihih.
.
Just nu sitter jag och väntar på att S ska ringa, men han verkar vara lite seg som vanligt så jag skrev det här så länge.
Vi hörs senare!

As long as you love me


As long as you love me
We could be starving, we could me homeless, we could be broke
As long as you love me
I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold


Jag brukar egentligen inte gilla Justin Bieber så mycket, för att jag tycker att hans låtar är lite töntiga när han bara sjunger om tjejer och blabla (förlåt alla "beliebers"). Jag menar inte att han bara sjunger om tjejer, för jag har hört alla låtar, tro mig haha. Men den här låten blev jag kär i direkt. Det är lite mer "min stil" på den här låten än på hans andra låtar.
Update: Jag lyssnade nu på några fler av hans nya låtar och dom flesta är ju riktigt bra, killen har växt upp och börjat göra bra musik!


Jäkla gräsklippare

Jag förstår mig verkligen inte på varför hyresvärdarna envisas med att klippa gräset, klippa häcken och allt annat sånt, klockan 7-8 på morgonen! Folk sover ju? Eller ja, iallafall jag och jag tror inte att jag är ensam om det.. Okej att det kanske är folk ute på dagen men dom kan väl flytta på sig när dom ska klippa gräset..? Eller? Jaja, något jag stör mig på iallafall.

Godmorgon!
Eller aa... Klockan är snart halv två och jag har vart vaken i några timmar, men jag har bara legat och latat mig och vart ute med Lizzi och gått en sväng. Är lite fundersam för jag har inte fått något godmorgon sms av pojken än och jag vill inte väcka honom.. Han kan väl inte sova till halv två heller! Haha aja, idag ska/skulle (jag vet inte riktigt än) jag träffa Wilma.


Fick bli en bild på Evelina och mig.


Fallin from the stars

Hehe sådär. Nu har jag "gått ut" med min blogg och har fått lite läsare tror jag visst. Känns bra! Just nu sitter jag och lyssnar på musik, pratar med min pojkvän och hans kompis på skype, äter fetaost och snackar med folk på kik. Ska sova snart så jag skriver godnatt nu! Godnatt! Hihu.


ACEW

Oj vet ni vad jag har glömt? Jag har ju glömt att presentera mig?! Hur kan man glömma det? Haha. Jag kanske har lite nya läsare, vore ju kul iallafall!
Iallafall:

Mitt namn är Amanda Westerlund (ganska uppenbart på min header men what ever), jag är 15 år (född 2 februari 1997) och bor (mestadels) i Norrköping med min mamma och min lilla hund Lizzi. Min pappa bor en liten bit utanför Mjölby och där är jag tyvärr inte alls ofta. Jag går på Kunskapsskolan och börjar 9an nu på torsdag. Jag längtar så himla mycket efter att börja gymnasiet och ta tag i livet på riktigt! Jag har iallafall en jätte fin pojkvän som jag har delat mitt liv med i snart 10 månader och jag väntar bara på att det ska bli fler. På fritiden är jag med vänner och njuter av livet, det måste man ju så länge det varar!

I min blogg kommer ni få se en hel del foto, mode och träning.
- Jag kommer under augusti månad att köpa mig en ny systemkamera då jag anser att min Lumix Panasonic DMC-FZ28 (som inte ens är en riktig systemkamera) duger för mig längre. Jag har tänkt att köpa en mig en Nikon D5100 eller en Canon EOS 550D. Så när jag har inhandlat den, kommer ni få se en hel del foto i bloggen. Min kamera kommer följa med mig över allt!
- Jag menar inte att det här kommer bli någon mode-blogg nu, för det kommer jag aldrig lyckas med. Men jag är intresserad av kläder och sånt jag tycker är fint. Dock är jag ingen sån person som följer strömmen när det gäller kläder, jag kör mitt eget race. Ni kommer få se mina outfits och andra roliga saker!
- I januari 2013 kommer jag få mitt efterlängtade gymkort! Eftersom att man måste vara 16 år för att gymma på det gymmet jag vill gymma på (mycket gym här haha) så valde jag att vänta istället för att vara på någon halvdåligt gym. Den 10 september kommer jag börja sätta igång lite mer än vad jag gjort nu under sommaren och jag har lagt upp ett program som jag ska följa till punkt och pricka.
.
Just nu är jag väldigt taggad på livet rent allmänt. Börjar 9an, alla öppet-hus på gymnasierna, sista året i Gamleby, ett år med pojkvännen snart, börja träna på gym, köpa kamera, fota som en idiot, träna upp hunden och jag vet inte vad. 

Jag är glad att jag blev given livet och kommer aldrig tveka på det! JAG ÄLSKAR ATT LEVA.


Grattis Melker!


Bild från igår.

 

Hejsan! Idag har jag varit i Västerås och firat min brorson Melker som fyller 4 år imorgon! Det som stod på menyn var någon jätte god kyckling rätt som min bror lagade och sen maräng tårta med jordgubbar på. Mums säger jag bara. Sen öppnade han iallafall sina presenter och blev helt hyper när han fick ett Lego-brandskepp som han och min bror sedan byggde ihop. Jag glömde tyvärr kameran i bilen, därför har jag inga bilder från idag att lägga upp. Så det blev en bild på mig från igår. Hoppas ni nöjer er med det! ;)


Gissa vem jag får träffa idag?


Älskar dig så himla mycket min favorit. 
(Bilden är tagen i augusti förra året)


Världens finaste vän





Oscar "Nelson" Falana



Kan nog inte beskriva med ord hur bra det här lät i mina öron. Himla skön musik!


¡Hola! ¿Cómo Estás?



God morgon solstrålar!

Dock ser jag inte solstrålar utomhus menmen...
God morgon iallafall. Jag gick upp för en timme sen kanske och nu lämnade Sahand mig hemma själv, i hans lägenhet, helt lonley.... LONLEY, IM SO LONLEY. Typ haha. Men ska ta och göra mig lite frukost nu. Hörs sen!


Min man på kryssningen för någon vecka sen!


Mobilblogg

Tjena hejsan allihopa! Ligger just nu i Sahands säng och kollar på The Matrix Reloaded, har inte kollat så mycket men den är väl sådär. Sahand sitter och pratar med sina kompisar på Skype så jag har inte så mycket att göra. Måste tvinga honom att komma hit snart, börjar bli lite kallt och ensam här borta.. Haha. Imorgon ska jag träffa Evelina när Sahand går till jobbet. Så vi får se vad vi hittar på!
Vet inte om det här inlägget blir helt fuckat nu.. Men det är värt ett försök. Här iallafall jag förut idag!

Hemma hos min älsklings pojke



Så där, nu har jag fixat allt som jag skulle idag (fick ett till dåligt besked, menmen..) och tagit mig hem till Sahand. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men ikväll tror jag vi ska bada i poolen. Mysigt!


Godmorgon

Sådär med mindre än en vecka kvar tills skolan börjar tycker jag att jag är ganska duktig som gick upp kvart i tio idag. Fick ett dåligt besked i går som jag genast tog tag i när jag vaknade, det visade sig vara lurendrejeri på hög nivå. Varför vill folk ständigt lura andra? (Smart som man är gick man ju inte på det... Men) Jaja, nog om det. Idag ska jag tvätta och åka till pojkvännen och sova där i natt. Just nu väntar jag på att min mamma ska bli klar i duschen så jag får ta den.


Välkomna!

Hejsan, nu har jag tagit tag i mitt senaste problem (att skaffa en bra blogg, med ett bra namn, med en fin design.. You name it) och såhär blev resultatet. Ganska typiskt "Amanda Westerlund", förutom att det är lite tråkiga färger, men what ever. Detta är alltså en ny och fräsh blogg. Men nu är klockan mitt i natten och jag ska gå och lägga mig. Godnatt!


Mamma tycker att jag är söt iallafall!


RSS 2.0